U wilt snel uw auto verkopen aan een betrouwbare auto opkoper? Geen tijd of zin om heen en weer te mailen? Geef dan het merk + model en bouwjaar van uw te verkopen auto in. Vergeet niet uw telefoonnummer! Wij contacteren u zo snel als mogelijk. Samen overleggen we de beste prijs en opties voor het verkopen van uw wagen.Verkoop uw auto zonder zorgen

Uw auto gegarandeerd voor een eerlijke prijs verkocht

Uw auto verkopen aan een particulier kan een tijdrovend proces zijn. U krijgt vreemden aan de deur en er wordt voornamelijk veel onderhandeld over de prijs. Niet iedereen zit hier op te wachten. ADauto koopt iedere auto voor een marktwaardige prijs. Vul nu ons aanmeldingsformulier in en verkoop uw auto binnen 24 uur.

Wij zijn voortdurend opzoek naar auto's

ADauto uw auto opkoper koopt alle Personenwagens, terreinwagens, bestelwagens, schadewagens, Mobilhomes, oldtimers, exclusieve wagens, maar ook wagens met veel kilometers of een verlopen keuring.

Personenwagens

Heeft u geen overnemer voor uw oude wagen wanneer u een nieuwe personenwagen koopt? Of wil u gewoon uw auto verkopen? Bel ons dan voor een snelle afhandeling binnen de 24 uur.

Klik hier en verkoop meteen je personenwagen.

Bestelwagens

Net als bij de Personenwagens kopen wij ook voor bestelwagens alle merken en types over. Grote of kleine camionettes, wacht niet om ons te contacteren. Wij regelen een goede prijs voor u zodat u een goede zaak zal hebben gedaan. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hun bestelwagens aanbieden.

Klik hier om je bestelwagen aan te bieden.

Terreinwagens

Terreinwagen, 4x4, Jeep te koop? Als flexibele auto opkopers kopen wij namelijk ook uw terreinwagen, 4x4, Jeep over. Net zoals bij de andere voertuigen, mag u rekenen op een snelle service.

Klik hier en verkoop je tereinwagen binnen 24u.

Schadewagens

Liep uw auto schade op? Als opkoper van schadewagens bieden we ook dan een correcte prijs. Raakte uw wagen niet door de technische auto keuring? Geen probleem u kan ook uw auto voor export verkopen.

Klik hier en ontvang vandaag nog de beste prijs voor je schadewagen.

Mobilhomes

Ook andere motorvoertuigen, zoals Mobilhomes / campers, kunnen via ADauto verkocht worden. Het maakt niet uit in welke staat uw voertuig verkeert wij garanderen een snelle afhandeling en dat binnen de 24 uur.

Klik hier, wij bieden een mooie prijs voor uw mobilhome.

Wij helpen u graag

Verkoop nu uw autoAanmeldingsformulier

Vul het merk + model, bouwjaar en km-stand van uw auto in. Kies vervolgens de brandstof en vul aansluitend de overige details aan. Vergeet niet om enkele recente foto’s toe te voegen, en uw aanmelding is compleet! Wij gaan meteen voor u aan de slag met de gegevens van uw te verkopen auto! Zodra wij alle mogelijkheden op een rijtje hebben gezet, nemen wij contact met u op. In eerste instantie contacteren we u via mail. Onze service is geheel vrijblijvend en kosteloos, ook wanneer wij uw auto opkopen.


Gegevens van de wagen

Uw contact gegevens

Meer over ADauto en uw auto verkopen

U wilt uw auto verkopen? dat kan! Door onze jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van tweedehands auto’s kennen we de markt en weten we wat uw mogelijkheden zijn. Wij zijn actief in héél België en kopen dan ook elke auto uit de regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waasland... Daarnaast beschikken we over een uitgebreid, steeds groeiend klantenbestand en werken we nauw samen met andere dealers, waardoor we aan een razendsnel tempo een deal vinden voor uw tweedehands auto verkopen.

Betrouwbaar

Kies voor ADauto als u opzoek bent naar een betrouwbare auto opkoper. Wij bieden steeds een eerlijke, marktprijs (CASH of via overschrijving) voor uw tweedehands wagen.

Top Service

Wij garanderen een snelle service en zijn 24u 7/7 bereikbaar. Het maakt niet uit waar in België u woont, wij komen bij u thuis langs en garanderen u een snelle en correcte afhandeling.

Tweedehandswagen verkopen?

Wilt u uw tweedehands auto verkopen en bent u op zoek naar een auto handelaar voor de verkoop van uw auto? Auto opkoper ADauto neemt u alle zorgen uit handen bij het verkopen van uw tweedehandswagen. Wij hebben een jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van auto’s. Wij zorgen voor de juiste paperassen, indien nodig herstellingen en zorgen dat uw auto een tweede leven krijgt.

Alle wagens

Wenst u als particulier, bedrijf, handelaar of garage uw tweedehands auto of wagenpark snel, eenvoudig en correct te verkopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
Wij als auto opkoper kopen alle auto's en automerken: audi, BMW, mercedes, ford, citroen, peugeot, renault, toyota, volkswagen, volvo, ... en dit ongeacht de staat van de wagen.

Onze klanten aan het woord


Contact Info


Zandstraat 155, 9170 Sint-Pauwels
Beschikbaarheid: 24/7